torsdag 3 mars 2011

Blåvinge

Den här otroligt söta krukväxten har vi precis fått hem och den heter Blåvinge. Blommorna ser ut som små blå fjärilar och plantan är på båge. Den är ganska lättskött. Den vill ha mycket ljus så ett söderfönster passar bra nu men i vår blir det nog för hett och då får man flytta den. Man vattnar den när den börjar bli torr och ger lite näring under växtsäsongen. Dom vissna blommorna plockar man bort efterhand. På sommaren mår den bra av att bo ute.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh, så himla söt *vill ha* ;O)

Ni får mer än gärna skriva ut priser på det ni visar också, blir mer lockande/lättare när man vet vad det kostar.
Tack!

Trevlig helg!
Mvh
CJ

GUSTAVSHILL Telefon: 08-560 425 80 sa...

Hej,
Anledningen till att jag inte skriver så mycket priser är att jag vill att det ska vara mer en inspirationsblogg än försäljningsblogg?? Svårt att förklara men jag vill att läsarna ska få en positiv bild av bloggen och inte känna att det enda vi vill är att dom ska komma och handla???(Fast det vill vi ju förstås) Jag ska försöka skriva ut på en del saker för Din skull...

Trevlig helg på Dig också.

Hälsningar Irene

Ps. Det är alltid lika kul att läsa Dina kommentarer, jag blir så glad att det är någon som läser bloggen.

GUSTAVSHILL Telefon: 08-560 425 80 sa...

.....blomman kostar föresten 129:-/Irene

Anonym sa...

Hej!
Jag ser absolut denna blogg en som "inspirationsblogg" och inte en "försäljningblogg".

Men eftersom ni ligger väldigt långt ut så kan man inte åka ut dit jämnt och ständigt (men jag önskar jag hade bensinpengar till det ;O)
Fast om man då vet vad sakerna kostar så kan det dels vara värt det, men man kan också planera att tex åka ut dit på fredag och då låta bli att spendera pengar på "annat" under tiden.

Plus att man vet vad man vill ha när man kommer dit och vad det då kostar, man kan planera lite mer ekonomiskt om du förstår hur jag menar?

Och jag älskar att läsa denna blogg och får massor av inpiration men mest blir man sugen att åka dit stup i kvarten ;O)

Men vet jag vad saker kostar kan jag som sagt planera och lägga undan, och medan sitta och titta på alla fina bilder och längta tills jag kan åka dit

Ha en trevlig lördag i detta uuuunderbara väder.
Mvh
CJ

PS Och jag tror inte att man ser bloggen mindre positiv om det står priser snarare tvärtom, man vill ju åka dit FÖR att handla.
Är ju det som är meningen med en blomsteraffär sas och att då veta vad det kostar är bara plus.
Och man kan ju skriva priser med mindre boktstäver så sticker det inte ut så mycket.